FaithFleur dimiliki oleh CTYMARY Resources Sdn Bhd di daftarkan bawah SSM (1263640-W). Syarikat ini ditubuhkan pada 10 Februari 2017 dan bertempat di Bandar Saujana Putra, Jenjarom, Selangor dan telah menubuhkan satu lagi cawangan di Bintulu, Sarawak pada awal bulan September 2018.

 

Pengasas produk ini ialah Siti Mariam Binti Abdul Samad bersama suami beliau iaitu Mohamad Abdul Halim bin Bahadorisam. Maksud Faith ialah kesetiaan manakala Fleur diambil dari perkataan France iaitu maksudnya bunga. Faith Fleur ialah syarikat mengeluarkan produk penjagaan rambut yang terdiri daripada Shampoo, Conditioner, Serum, Hair Mist dan Tonic. 

 

Bahan yang digunakan pada produk ini telah mendapat kelulusan daripada pihak KKM dan tidak mengunakan sebarang bahan kimia seperti Paraben, SLS & Soap. Produk Faith Fleur ini Halal dan Mesra Wuduk. Selain itu, produk ini dapat menghapuskan kutu, melembutkan rambut, membaiki rambut rosak, bebas kimia berbahaya, rambut mudah diuruskan, menghilangkan kelumumur, bebas dari bau kepam atau busuk, mengurangkan rambut gugur, menghitamkan uban pramatang serta membekalkan nutrient pada rambut dan menggalakkan pertumbuhan rambut.

Lebih

Pelanggan Kami

Ejen Dropship

Stokis Diamond

Stokis Gold

  • Mempromosi dan  memperkenalkan produk Faith Fleur kepada orang ramai.

  • Berkongsi dan membantu orang ramai yang mempunyai masalah rambut serta berkongsi tentang tips penjagaan rambut.

  • Memasarkan produk Faith Fleur kepada orang ramai di seluruh Malaysia.

  • Mensasarkan 100 orang stokis, 10000 orang Ejen dan Dropship pada tahun 2019.

​Sasaran utama produk ini adalah untuk lelaki dan perempuan, semua golongan iaitu daripada bayi, kanak-kanak, orang dewasa sehingga warga emas yang mengalami masalah rambut di seluruh Malaysia.

Jenama produk penjagaan rambut lengkap diformulasi khas untuk wanita dan lelaki yang sibuk dengan kerjaya.

Copyright © 2019-2020 sopinafabian (SA0498037-D)

facebook_logos_PNG19753.png
instagram-logo-png-transparent-0.png